Звітуємо за липень: придбано тактичне спорядження, медзасоби і багато іншого

Український Легіон публікує черговий звіт стосовно роботи свого волонтерського підрозділу, цього разу за липень 2022 року. З 1 по 31 липня було отримано у якості пожертв більш ніж 250 тисяч грн, з цих коштів на потреби легіонерів, що перебувають у складі підрозділів ЗСУ, НГУ та ТРО, було витрачено. 144 317 грн.

У минулому місяці ми придбали велику кількість засобів медичного призначення: 70 аптечок IFAK, 5 штук медичних нош, 31 штуку гемостатичних засобів, 6 коробок перев’язувальних матеріалів, 8 ізраїльських бандажів, 15 турнікетів SAM, 4 коробки перекису водню, 50 пляшок бетадину, 28 назофарінгіальних трубок.

Крім того, було придбано 115 одиниць тактичного спорядження, 7 засобів зв’язку, 10 ліхтарів, 1 електрогенератор та інші необхідні для наших воїнів речі.

Збір коштів триває постійно і щомісяця ми детально звітуємо про витрачені суми. Ви можете зробити свій внесок у перемогу, перерахувавши кошти на наш банківський рахунок або зробивші пожертву у криптовалюті. Усі наші реквізити розміщено на цій сторінці.

No Comments Yet.

Коментувати